Meteen naar de inhoud

vastgoed virtualisering

Kamsma de vastgoed partner

ver- / aankoop

Kamsma Bouwadvies werkt al jaren nauw samen met vele makelaars als het gaat om bouwkundige keuringen en andere vastgoed gerelateerde zaken. Met de Matterport opname gaan we de service voor deze makelaars verder uitbreiden. Zo kunt u nu bij ons terecht voor een matterport opname van bestaand vastgoed en kunnen we u daarna snel voorzien van een antwoord op de vraag van een potentieel koper die wil weten wat er mogelijk is met dat stukje vastgoed. 

matterport Virtual reality

VR opname + extra's

Met de komst van Google Streetview is het verkennen van de wereld een stuk eenvoudiger geworden. De techniek die dit mogelijk maakt hebben wij nu ook in huis. Als makelaar heeft dit het directe voordeel dat u niet zelf de dure techniek in huis hoeft te hebben en te beheersen. Daarnaast heeft dit als indirect voordeel dat Kamsma Bouwadvies  snel en concreet kan inspelen op vragen van een potentieel koper.

betrokkenheid en kwaliteit zit in ons dna

funda geschikt

Een matterport VR omgeving is natuurlijk handig om kopers te laten beleven hoe de woning eruit ziet, de ontwerp service die wij daarbij kunnen aanbieden is leuk voor een koper met specifieke plannen. Maar belangrijk voor u als makelaar is dat alles voldoet volgens de normen. Neemt u bij ons de VR opname af dan kunnen wij voor u ook een NEN 2580 meting doen inclusief de benodigdheden de 2D &3D tekeningen voor op het platvorm Funda. 

geïnteresseerd in wat wij kunnen met...

MATTERPORT+