Meteen naar de inhoud

Diensten

Advies op maat

Een bouwproces kent verschillende fasen die allemaal veel kennis van zaken vragen. Ons bureau heeft ruim 30 jaar ervaring in alle facetten van de bouw waardoor we u stap voor stap kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Gedurende het proces vertellen we u graag welke stappen genomen gaan worden en ondersteunen we uw keuzes met heldere uitleg, duidelijke planning en inspirerende tekeningen en 3D visualisatie. 

Wij begeleiden uw project graag van begin tot eind, maar staan u ook bij in afzonderlijke onderdelen van het proces. Daarmee leveren we advies op maat voor iedere opdrachtgever en ieder project.

Kennis

Samenwerkende experts op alle gebieden van het bouwproces

Ervaring

Een adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring

creativiteit

Creatief in ontwerp en dienstverlening

Keuringen

Bouwkundige inspectie

Bent of wordt u eigenaar van een gebouw? Onze inspecteurs bieden verschillende diensten die u alles vertellen over de bouwkundige staat van uw vastgoed. 

van idee naar ontwerp en vergunning

Ontwerp & vergunning

Ieder project begint met een idee. Kamsma Bouwadvies zet ideeën om naar uitvoerbare plannen. We nemen u mee in iedere stap van het ontwerpproces, van grote lijnen naar details. Middels onze virtuele werkwijze en 3D modellen maken we het ontwerp helder en inzichtelijk. 

De meeste (bouw)projecten eisen een vergunning van uw gemeente. Kamsma Bouwadvies verzorgt alle tekenwerk en coördineert alle onderzoeken om uw plan te voorzien van de juiste vergunningen. Niet zeker of uw plan een vergunning vereist? Neem contact met ons op voor een snelle haalbaarheidsstudie.

van vergunning naar realisatie

Aanbesteding & bouwbegeleiding

U zoekt een uitvoerende partij voor de realisatie van uw project, maar hoe vindt u de juiste aannemer? Kamsma Bouwadvies heeft een groot netwerk en brengt de juiste partijen voor u bij elkaar. Middels een aanbesteding bij meerder partijen vinden we een goede aannemer met een scherpe prijs en heldere afspraken.

Tijdens de bouw blijven we u bijstaan en houden regie over planning, kosten en bouwtechnische keuzes tijdens de uitvoering. Afhankelijk van uw wensen voert Kamsma Bouwadvies samen met u directie over de bouw van uw project.

Matterport en 3d modelleren

Vastgoed virtualisering

In verschillende fasen van een bouwproces virtualiseert Kamsma Bouwadvies uw vastgoed. Zo bedienen we architecten, aannemers en makelaars maar ook ons eigen ontwerpproces met alle mogelijke data van een gebouw.

Virtuele uitwerking

grip op het proces

Virtueel uitwerken doen we niet omdat het hip is, maar omdat data helpt de juiste keuzes te maken in een bouwproject. Of u nu als particulier een woning wilt (ver)bouwen of als ondernemer een bedrijfspand wil realiseren, onze digitale werkwijze ordent alle beschikbare informatie en geeft u grip op het proces.

Overige diensten

Kamsma Bouwadvies verzorgt ook

0
Jaren ervaring
0
(ver)bouwprojecten
0
keuringen